Parturi-kampaamo

Rautajärven toimipisteessä on tarjolla niin perinteiset parturi-kampaamopalvelut kuin ekokampaamopalvelutkin.

Aikaa varatessa on syytä huomioida, että kasviväriin menee huomattavasti enemmän aikaa kuin synteettisen värin tekemiseen. On hyvä esittää siksi jo ajanvarausvaiheessa toive, kumpi värjäys tehdään.

Kampaamo sijaitsee keskeisellä paikalla ja edessä on ilmaiset parkkipaikat. Vieressä olevan kahvilan kautta on esteetön kulku kampaamoon.

Toimimme täysin ajanvarauksella, joten palvelu on joustavaa. Toki olemme paikalla vain varausten mukaan, joten jos haluat tulla ostamaan hiustuotteita, on hyvä varmistaa että olemme paikalla ja meillä on mahdollisuus neuvoa sinua tuoteostoissa. Tässäkin asiassa tavoitat meidät numerosta: 0401812223.

Tuotteita valikoimassamme on luonnonkosmetiikkaa sekä perinteisempää synteettistä kosmetiikkaa. Meiltä löytyy esim. Less is More-sarja sekä Kevin Murphy tuottetita. Valikoituja tuotteita suomalaisesta Ekopharma-Helsinki sarjasta sekä niin ikään suomalaisia tuotteita Frantsilan valikoimasta.

Kun valitsemme tuotteita valikoimaamme, tutustumme jokaiseen tuotteeseen perusteellisesti. Näin voimme todella neuvoa jokaisessa valinnassa asiakasta löytämään juuri oikean tuotteen hänen hiuslaadullee. On ekologista valita sellaiset tuotteet käyttöön, jotka eivät jää hyllyyn pölyttymään kayttämättöminä. Tärkeä pointti on myös tuotteiden silikonittomuus, miedot sulfaatit pesevissä tuotteissa ja tuotteiden riittoisuus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s