Hiusvärit

Erilaiset hiusvärit
Myrkyttömät värit ovat erittäin suosittuja tällä hetkellä. Tietoa värien allergisoivista vaikutuksista on saatu viime aikoina paljon. Myös alle 16 vuotiaiden hiuksia ei tulisi värjätä väreillä allergiariskiä lisäävillä väreillä. Vaihtoehtoja löytyy:

SEBASTIAN CELLOPHANES
Tämä sarja on Amerikassa kehitetty heidän elintarvikemääräysten mukaisesti, eli väriä voisi periaatteessa vaikka syödä. Sävyt ovat erittäin luonnollisia ja tekevät hiuksesta todella kiiltävän. Väri on kuin laminointi jokaiselle hiukselle eli ainoastaan hoitava, ei lainkaan hiusta kuluttava. Värjäys toteutetaan niin, että väri levitetään hiuksiin, jonka jälkeen sitä lämmitetään, jolloin väri pääsee hiuksen pinnassa olevien hiussuomujen alle. Näin väri saadaan kestämään hyvin. Useampi peräkkäinen käsittely tekee hiukseen intensiivisen värin ja hyvän keston. Erittäin loistava luonnonkiharalle hiukselle, hiusten kasvattajille, pitkille blondatuille hiuksille, alle 16 vuotiaille, PPDlle ja PDDlle allergisoituneille sekä jokaiselle, joka haluaa hoitavan värin hiuksiin..

ELUMEN
Tässä sarjassa on paljon sävyjä, myös shokkivärejä. Erittäin kestävä ja hoitava. Voidaan käyttää myös harmaiden peitossa lisäämättä allergisoitumisriskiä. Sopii allergisoituneille, alle 16 vuotiaille, kaikille jotka haluavat hehkuvan värin ja haluavat pysyä samassa värissä, sillä Elumen on hiukan haasteellinen väri vaalentaa tai muuttaa tummuusastetta vaaleammaksi.