Meikit

Meikkipohjat:
Kaunis meikkipohja merkitsee jokaiselle eri asioita. Yhdelle se on mattapintaisuutta, valoja ja varjoja, toiselle kuultavaa ja kevyttä. Australialaisen Zuii Organic sarjan meikkipohjavalikoimassa on useita vaihtoehtoja, joita yhdistelemällä on helppo saada aikaan haluttu lopputulos ihotyypin ja lookin mukaan.

Meikkipuuteri:

meikkipuuteriZuiin peittävä meikkipuuteri luo kasvoille terveen hehkun ja suojaa samalla ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä. C-vitamiini ja ruusun terälehdet vahvistavat antaen iholle luonnollisen kosteussuojan. Samalla ne rauhoittavat vahingoittunutta ihoa ja suojaavat ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvoittuvalle ja herkälle iholle.

Meikinpohjustusvoide:
meikkivoide ja pohjustusvoideZuii meikinpohjustusvoidetta voit käyttää ihon herkimmilläkin alueilla kuten huulten- ja silmänympärysiholla. Pysyvän meikin ohella ruusuvesi, kamomilla, aloe vera ja kehäkukkauute suojaavat, kosteuttavat ja hoitavat ihoa.

Irtopuuteri:

Zuii Organic Loose Powder Foundation on unelmaohut irtopuuteri, jonka sataprosenttisesti luonnollinen koostumus ravitsee ja suojaa ihoasi, sekä varmistaa meikin pysyvyyden ja hillityn kuulaan mattapinnan. Kestävä koostumus auttaa kontrolloimaan ihon öljytasapainoa ja minimoimaan kiiltoa. Tunne kukan terälehtien samettisuus ja näe aidot luomuruusun terälehdet puuterin seassa. Aloe veran, kameliakukan siemenöljyn, marshmallow -uutteen ja hamameliksen yhdistelmä auttavat ehkäisemään ihon kuivumista ja säilyttämään sen heleänä.

Poskipunat:
poskipunaPoskipuna viimeistelee meikin ja tuo kasvoihin muotoa ja raikasta sävyä. Zuiin valikoimasta löydät highlight-tuotteet ja poskipunasävyt sekä kuulto- että mattakoostumuksella. Talkittoman koostumuksen luonnollisuuden takaavat valmistusaineina käytetyt kukat. Ruusun terälehdet rauhoittavat, jasmiinin nuput edesauttavat ihon eheytymistä, kamomillan kukilla on parantavia ominaisuuksia.

Huulet:
Zuii Satin Lip Colour nestemäinen huulipuna antaa huulillesi pehmeän ja täyteläisen värisävyn. Peittävä nestemäinen huulipuna on yhtä helppo levittää kuin huulikiilto ja sen väriä voi kerrostaa. Satin Lip Colour huulipuna sisältää kamelian siemenöljyä, karitevoita ja C- ja E-vitamiinia, jotka ravitsevat ja kosteuttavat huuliasi. Kevyt tuoksu tulee Zuiin yhdistelmästä eteerisiä öljyjä. Pehmeän täyteläinen sävy.
sheer huulipuna Zuii Organic voidemainen huulipuna hoitaa ja ravitsee huulia.  Kestävää ja täyteläistä koostumusta on rikastettu jojoballa ja  auringonkukalla. A- ja E-vitamiinien suojaavien ja kosteuttavien  ominaisuuksien lisäksi huulipunat sisältävät Aloe Veraa, jossa on  paljon B1-, B2- ja B6-vitamiineja sekä kalsiumia.

 

 

huulipunaZuii Organic Sheer Stick -huulipunien kevyt koostumus ja vahvat värit pysyvät kauan huulilla. Helposti levittyvät Sheer Stick -huulipunat sisältävät ravitsevia eteerisiä öljyjä ja uutteita. Jojoba, auringonkukka ja aloe vera hoitavat ja kosteuttavat huuliasi.