Metallinpoistokäsittelyt

Metallinpoistokäsittelyt

WELLA RE NEW:
Poistaa hiuksesta epäpuhtauksia, kuten vedestä tai tuotteista kertyneitä jäämiä, liialista pigmenttiä sekä ionikertymät, jotka saattavat tuoda sinertäviä ja vihertäviä sävyjä erityisesti valeisiin hiuksiin. Tehoaineina käytetyt C-vitamiini ja sitruunahappo tekevät poiston hellävaraisesti, säilyttäen hiuksen luonnollisen melaniinin. Ei sisällä hajusteita, peroksidia tai persulfaattia. Käsittely pehmentää hiukset silkkisen tuntuisiksi ja helpottaa hiuksen käsittelyä, vähentää takkuisuutta ja hiusta on helpompi muokata esim. föönatessa. Tällä käsittelyllä voidaan myös valmistella hiusta värinpoistoa varten.

CUTRIN MINERAL REMOVER SHAMPOO
Loistava tuote kotikäyttöön, kun vedessä on epäpuhtauksia, esim. rautaa tai kuparia. Myös, jos käyt paljon uimahallissa.
Käyttö: vaahdota hiukset pienellä määrällä shampoota, huuhtele ja vaahdota uudelleen, jolloin shampoon kannattaa antaa vaikuttaa hiuksessa muutaman minuutin ajan. Mieto lämpö tehostaa vaikutusta. Suosittelen käyttämään parissa pesussa ennen väri- tai kiharakäsittelyä. Näin voit vaikuttaa itse käsittelyn täydelliseen onnistumiseen. Uudelle värille tai kiharalle ei kannata käyttää, vasta muutaman viikon kuluttua käsittelystä tai kun huomaat, että epäpuhtauksia on taas hiukseen kertynyt.