Tuotteet

ISM:
ismSarjan helmi on kosteuttava hoitoaine, joka suihkutetaan ja jätetään hiuksiin. Loistava tuote permanentatulle sekä luonnonkiharalle, tai muuten kosteusköyhälle hiukselle. Ehkäisee sähköisyyttä.

 

 

ism anti-green (1)Toinen sarjan ehdoton ykkönen on ANTI-GREEN shampoo. Poistaa hiuksesta metallijäämät joita esim. vedestä kertyy hiuksen. Metallisuus tuntuu hiuksessa takkuisuutena ja näkyy sameutena. Myös hiukselle, jota paljon liotetaan uima-altaassa.

 

 

 

EkoPharma:
ekoPharmaTämän sarjan vahvuudet Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, korkea siedettävyys, kotimaista työtä, ympäristöystävällistä lähikosmetiikkaa. Tässä sarjassa monet hyvät ominaisuudet yhdistyvät ihaniin, korkealaatuisiin tuotteisiin.

 

 

ELUMEN
Elumen tuotteet tukevat ELUMEN-värjäystä. Tämä väri kiinnittyy hiukseen sähkövarauksella, tämä tuotesarja auttaa väriä kestämään pitämällä hiuksessa juuri oikean tasapainon.

Aloe Vera Forever
aloe vera foreverTämä sarja tukee ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia päästä varpaisiin, myös ulkoisesti ja sisäisesti.

 

 

PUREOLOGY
pureologyHiusvärin paras kaveri! Ehdoton valinta, kun hiukset ovat värjätty, luonnonkiharat tai sähköiset. Sarjassa on käytetty luomukasveja. Tuote tuo huikean tuoksunautinnon. Ei sisällä haitallisia sulfaatteja.

 
SEBASTIAN
Muotoilutuotteet:

sebastian muotoilutuotteetSarjassa takuuvarmat muotoilutuotteet. Vaativinkaan hiustenmuotoilija ei jää pulaan näillä tuotteilla.

 

 

 

Hoitotuotteet:

sebastian careEsimerkiksi Potion 9 on erinomainen hiukseen jätettävä tehohoito, helppo ja tehokas. Mieleen hiipii heti epäilys, että latistaako se hiukset? Ei latista! Hoitoaineessa on kevyt muotoilutuote mukana, tämä varmistaa hiuksen täydellisen kosteutuksen ja kuohkeuden. Permishiuksen hyvä ystävä.

 

Taming Elixirin paras ominaisuus on, että se ehkäisee latvoja haurastumasta ja katkeilemasta. Vaalennetun hiuksen luottotuote.
SENSITIVE CUTRIN
sensitive care cutrinSarjasta löytyy Astma- ja allergialiiton suosittelemat tuoksuttomat tuotteet. Shampoot, hoidot, muotoilutuotteet. Kaikki, mitä hiustenhoitoon tarvitset. Sarjassa myös kuivashampoo.

 

 

SASSOON
hiustuotteet vidal sassoonSarjassa on ylellisiä shampoita ja hiusta helliviä muotoilutuotteita. Ehdoton ykkönen on Illuminating Oil, joka on hiukseen jätettä hoitava öljy, kuivaan sekä kosteaan. Lisää hiuksen kiiltoa erityisesti, olematta pohjoismaisellekaan hiukselle liian raskas.

 

LITTLE ONDINE-kynsilakat
kynsilakatEi enää kynsilakanpoistoaineita! Lakka lähtee helposti kynnestä ”kuorimalla”. Lakka on tuoksuton! Aivan loistava ominaisuus. Tuote ei sisällä kovia kemikaaleja, vaan on kehitetty haitallisista kemikaaleista vapaaksi. Kannattaa kuljettaa mukana huulipunan kaverina, näin olet aina huoliteltu ja tyylikäs.

 

 

ZUII-ORGANIC MAKE-UP
Zuii Organic meikkisarja on tunnettu runsaista pigmenteistään ja pehmeästä levittyvyydestään. Eläinkokeettoman, 100% luonnollisen ja luomusertifioidun ammattimeikkisarjan aineosista vähintään 95% on peräisin luomutuotannosta. Ausralialaisen sarjan valmistuksessa on käytetty ruusun, jasmiinin nuppuja ja kamomillan kukkien terälehtiä. Tuoksu on aivan lumoava!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s